Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kıyıkışlacık Yangın : Denizli'de yerleşim yerine yaklaşan yangın devam ediyor - Yazar Gazetesi

Kıyıkışlacık Yangın : Denizli'de yerleşim yerine yaklaşan yangın devam ediyor - Yazar Gazetesi. Öğle saatlerinde ise, kıyıkışlacık'ta aynı bölgede yine yangın çıktığı ve hızla yayıldığı öğrenildi. Akşam saatlerinde de kıyıkışlacık gürçamlar bölgesinde de yangın çıktığı öğrenildi. Muğla'nın milas ilçesine bağlı kıyıkışlacık mahallesi'nde bulunan ormanlık alanda yangın başladı. Denizli'de yerleşim yerine yaklaşan yangın devam ediyor. Ukrayna yarın 4 yangın söndürme helikopteri gönderiyor.

Milas'a bağlı kıyıkışlacık mahallesi'nde zeytinlik ve ormanlık alanda yangın çıktı. Kıyıkışlacık gürçamlar bölgesinde yangın başladı. Salı gecesi başlayan ve geç saatlerde kontrol altına alınan yangın gündüz saatlerinde yeniden başladı. Milas belediye başkanı tokat, 'kıyıkışlacık'tan gelen büyük yangın haberi yüreğimize korku saldı. Ukrayna yarın 4 yangın söndürme helikopteri gönderiyor.

Didim'deki yangın Akbük'e sıçramadan kontrol altına alındı - Asayiş - Haberin Adresi
Didim'deki yangın Akbük'e sıçramadan kontrol altına alındı - Asayiş - Haberin Adresi from www.konyaaktuel.com.tr
Akam saatlerinde kötü bir haberde kıyıkışlacık gürçamlar bölgesinden geldi. Akşam saatlerinde de kıyıkışlacık gürçamlar bölgesinde de yangın çıktığı öğrenildi. Akşam saatlerinde de kıyıkışlacık gürçamlar bölgesinde de yangın çıktığı öğrenildi. Muhammet tokat, ilçeye bağlı kıyıkışlacık mahallesinden büyük yangın haberi aldığını bildirdi. Milas'a bağlı kıyıkışlacık mahallesi'nde zeytinlik ve ormanlık alanda yangın çıktı. Milas'a bağlı kıyıkışlacık mahallesi'nde zeytinlik ve ormanlık alanda yangın çıktı. Bakan kurum: biz yangın bölgelerinden. Milas'a bağlı kıyıkışlacık mahallesi'nde bulunan ormanlık arazide yangın çıktı.

Kıyıkışlacık'taki yangın bodrum yarımadası'nın kuzeydeki mahallelerinden de net olarak görüldü.

Milas'a bağlı kıyıkışlacık ve gürçamlar bölgesinde gece vakti orman yangını çıktı. Akşam saatlerinde de kıyıkışlacık gürçamlar bölgesinde de yangın çıktığı öğrenildi. Akşam saatlerinde de kıyıkışlacık gürçamlar bölgesinde de yangın çıktığı öğrenildi. Akşam saatlerinde de kıyıkışlacık gürçamlar bölgesinde de yangın çıktığı öğrenildi. Akşam saatlerinde de kıyıkışlacık gürçamlar bölgesinde de yangın çıktığı öğrenildi. 3 ağustos 2021 kıyıkışlacık yangını. Muhammet tokat, ilçeye bağlı kıyıkışlacık mahallesinden büyük yangın haberi aldığını bildirdi. Yangın söndürme ekiplerinin milas'taki diğer yangına yoğunlaştığından, kıyıkışlacık halkı çaresiz kaldı. Milas'a bağlı kıyıkışlacık mahallesi'nde bulunan ormanlık arazide yangın çıktı. Milas belediye başkanı tokat, 'kıyıkışlacık'tan gelen büyük yangın haberi yüreğimize korku saldı. 'yol verme' kavgasında darp ettiği şahsın akrabaları tarafından öldüresiye dövüldü 00:23. Kıyıkışlacık halkı, bölgedeki yangının söndürülmesi için yardım çağrısı yaptı. Öğle saatlerinde ise, kıyıkışlacık'ta aynı bölgede yine yangın çıktığı ve hızla yayıldığı öğrenildi.

Peki, kıyıkışlacık nerede nereye bağlı? Çok yakınında tatil köyleri var. Milas belediye başkanı tokat, 'kıyıkışlacık'tan gelen büyük yangın haberi yüreğimize korku saldı. Milas'a bağlı kıyıkışlacık mahallesi'nde zeytinlik ve ormanlık alanda yangın çıktı. Muhammet tokat, ilçeye bağlı kıyıkışlacık mahallesinden büyük yangın haberi aldığını bildirdi.

Muğla ormanları yanıyor: Vatandaşlar hava desteği istiyor - Haberma - Haberin Panoraması
Muğla ormanları yanıyor: Vatandaşlar hava desteği istiyor - Haberma - Haberin Panoraması from static.daktilo.com
Milas'a bağlı kıyıkışlacık mahallesi'nde zeytinlik ve ormanlık alanda yangın çıktı. Ana sayfa asayiş kıyıkışlacık bölgesindeki yangın kazıklı'ya doğru ilerliyor. Muhammet tokat, ilçeye bağlı kıyıkışlacık mahallesinden büyük yangın haberi aldığını bildirdi. Tüm herkes termik santral tarafından olduğundan büyümesinden korkulan yangın. Muğla'nın milas ilçesine bağlı kıyıkışlacık mahallesi'nde bulunan ormanlık alanda yangın başladı. Akşam saatlerinde de kıyıkışlacık gürçamlar bölgesinde de yangın çıktığı öğrenildi. Milas belediye başkanı tokat, 'kıyıkışlacık'tan gelen büyük yangın haberi yüreğimize korku saldı. Son olarak kıyıkışlacık'da yangın başladığı haberi ulaştı.

Milas'ta çökertme, bozalan, fesleğen, gökbel gibi mahallelerde yangınlar devam ediyor.

Tüm herkes termik santral tarafından olduğundan büyümesinden korkulan yangın. Ukrayna yarın 4 yangın söndürme helikopteri gönderiyor. Akşam saatlerinde de kıyıkışlacık gürçamlar bölgesinde de yangın çıktığı öğrenildi. Muğla'nın milas ilçesine bağlı kıyıkışlacık bölgesinde çıkan yangın devam ediyor. Milas'a bağlı kıyıkışlacık mahallesi'nde bulunan ormanlık arazide yangın çıktı. Akşam saatlerinde de kıyıkışlacık gürçamlar bölgesinde de yangın çıktığı öğrenildi. Kıyıkışlacık halkı, bölgedeki yangının söndürülmesi için yardım çağrısı yaptı. Kıyıkışlacık'taki yangın bodrum yarımadası'nın kuzeydeki mahallelerinden de net olarak görüldü. Milas'a bağlı kıyıkışlacık ve gürçamlar bölgesinde gece vakti orman yangını çıktı. Milas'a bağlı kıyıkışlacık mahallesi'nde zeytinlik ve ormanlık alanda yangın çıktı. Akam saatlerinde kötü bir haberde kıyıkışlacık gürçamlar bölgesinden geldi. Peki, kıyıkışlacık nerede nereye bağlı? Muhammet tokat, ilçeye bağlı kıyıkışlacık mahallesinden büyük yangın haberi aldığını bildirdi.

Ukrayna yarın 4 yangın söndürme helikopteri gönderiyor. Öğle saatlerinde ise, kıyıkışlacık'ta aynı bölgede yine yangın çıktığı ve hızla yayıldığı öğrenildi. Akşam saatlerinde de kıyıkışlacık gürçamlar bölgesinde de yangın çıktığı öğrenildi. Milas belediye başkanı tokat, 'kıyıkışlacık'tan gelen büyük yangın haberi yüreğimize korku saldı. Yangına çok sayıda arazöz sevk edildi.

Karacasu'da yangın yön değiştirdi, bazı evler tahliye edildi
Karacasu'da yangın yön değiştirdi, bazı evler tahliye edildi from www.egegazete.com
Milas'ta çökertme, bozalan, fesleğen, gökbel gibi mahallelerde yangınlar devam ediyor. Yangın söndürme ekiplerinin milas'taki diğer yangına yoğunlaştığından, kıyıkışlacık halkı çaresiz kaldı. Milas'ta kıyıkışlacık köyünde orman yangını başladı. Salı günü akşam saatlerinde milas'a bağlı kıyıkışlacık mahallesi'nde orman yangını başlamıştı. Akşam saatlerinde de kıyıkışlacık gürçamlar bölgesinde de yangın çıktığı öğrenildi. 'yol verme' kavgasında darp ettiği şahsın akrabaları tarafından öldüresiye dövüldü 00:23. Çok yakınında tatil köyleri var. Kıyıkışlacık gürçamlar hattında orman yangını çıktı 00:46.

Akşam saatlerinde de kıyıkışlacık gürçamlar bölgesinde de yangın çıktığı öğrenildi.

Salı günü akşam saatlerinde milas'a bağlı kıyıkışlacık mahallesi'nde orman yangını başlamıştı. Milas'a bağlı kıyıkışlacık mahallesi'nde zeytinlik ve ormanlık alanda yangın çıktı. Salı gecesi başlayan ve geç saatlerde kontrol altına alınan yangın gündüz saatlerinde yeniden başladı. Muhammet tokat, ilçeye bağlı kıyıkışlacık mahallesinden büyük yangın haberi aldığını bildirdi. Milas'a bağlı kıyıkışlacık mahallesi'nde zeytinlik ve ormanlık alanda yangın çıktı. Milas'ın kıyıkışlacık mahallesi papazlık mevkisindeki ormanlık arazide. Milas'ta kıyıkışlacık köyünde orman yangını başladı. Akşam saatlerinde de kıyıkışlacık gürçamlar bölgesinde de yangın çıktığı öğrenildi. Muğla'nın milas ilçesine bağlı kıyıkışlacık bölgesinde çıkan yangın devam ediyor. Yangın söndürme ekiplerinin milas'taki diğer yangına yoğunlaştığından, kıyıkışlacık halkı çaresiz kaldı. Akşam saatlerinde de kıyıkışlacık gürçamlar bölgesinde de yangın çıktığı öğrenildi. Milas'a bağlı kıyıkışlacık mahallesi'nde zeytinlik ve ormanlık alanda yangın çıktı. 'yol verme' kavgasında darp ettiği şahsın akrabaları tarafından öldüresiye dövüldü 00:23.

Post a Comment for "Kıyıkışlacık Yangın : Denizli'de yerleşim yerine yaklaşan yangın devam ediyor - Yazar Gazetesi"